Contact Opnemen


Neem vandaag nog contact op!

Onze gegevens

  • SA Dakspecialist
  • Groote Wielenlaan 416
  • 5245AZ, Rosmalen
  • 0639078552
  • info@sadakspecialist.nl
  • 86988425

Veel voorkomende dakproblemen

We raden het aan om uw dak minimaal één keer per jaar te laten inspecteren door een expert. Uw dak is immers gevoelig voor weersinvloeden van de verschillende seizoenen. Het komt dan ook veel voor dat de naden van uw dakbedekking open gaan staan of dat specie poreus wordt bij de nok of schoorsteen.

Welke klussen voeren wij uit

Tik op de afbeeldingen

Plat dak renovatie
Plat dak Renovatie

Plat dak Renovatie

Heeft uw platte dak zijn beste tijd gehad? Ons dakdekkersbedrijf staat voor u klaar met een professionele renovatie. Onze specialisten weten precies hoe ze uw dak weer als nieuw kunnen maken, met een stevige nieuwe dakbedekking en duurzame oplossingen voor lekkages en andere problemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie
Pannendak renovatie
Pannendak Renovatie

Pannendak Renovatie

Is uw pannendak toe aan renovatie? Wij zijn experts in het renoveren van pannendaken. Onze vakmensen zorgen voor een grondige inspectie en herstellen kapotte pannen en beschadigingen. Daarnaast vervangen wij indien nodig de dakpannen en zorgen wij voor een waterdichte afwerking. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Meer informatie
Nokvorst vervangen
Nokvorst Renovatie

Nokvorst Renovatie

Zijn uw nokvorsten beschadigd of verouderd? Ons dakdekkersbedrijf kan uw nokvorst renovatie verzorgen. Wij vervangen beschadigde nokvorsten en voegen deze opnieuw in, waardoor uw dak weer waterdicht wordt en er weer als nieuw uitziet. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies op maat.

Meer informatie
Schoorsteen renovatie
Schoorsteen Renovatie

Schoorsteen Renovatie

Een schoorsteen kan na verloop van tijd beschadigd raken en toe zijn aan renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van schoorstenen en zorgen voor een veilige en duurzame oplossing. Van het herstellen van metselwerk tot het vervangen van loodwerk, onze vakmensen zorgen voor een vakkundige renovatie. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie
Schoorsteen- en dakisolatie
Schoorsteen- en dakisolaties

Schoorsteen- en dakisolaties

Wilt u energie besparen en uw woning comfortabeler maken? Overweeg dan schoorsteen en dak isolatie. Onze ervaren dakdekkers kunnen uw schoorsteen en dak isoleren, waardoor warmte beter wordt vastgehouden en uw energierekening omlaag gaat. Bovendien vermindert het geluidsoverlast van buitenaf. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.

Meer informatie

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Offerte Aanvragen


Waarom SA Dakspecialist

We gaan voor 100% klanttevredenheid. Hiervoor gebruiken we uitsluitend de beste materialen en gecertificeerde dakdekkers.

  • Ervaring en expertise
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Betrouwbaar en professioneel
  • Klantgericht en service
Contact Opnemen